Ontvang gratis ‘Ken jij je talent?’

Wil je jongeren graag helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun talenten? En zoek je hiervoor inspiratie en handvatten? Lees dan het e-book ‘Ken jij je talent?’

Wij gingen met jongeren en ouders in gesprek om antwoord te krijgen op de volgende vragen: Kennen jongeren hun talenten? Vinden zij het belangrijk om hun talenten te ontdekken en worden ze hierbij begeleid door school en hun ouders? Hebben zij vertrouwen in de toekomst en hoe maken ze keuzes? In dit verslag lees je hun visie op talent en op de ondersteuning die de jongeren krijgen van de mensen om hen heen om hun talenten te ontdekken. Hieruit blijkt dat er nog een wereld te winnen valt. Download het verslag en doe er je voordeel mee!

Wil je het gratis e-book ‘Ken jij je talent?’ downloaden? Vul dan je naam en e-mailadres in. We zullen geen contact met je opnemen en je gegevens niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Wij zijn alleen nieuwsgierig naar wie er geïnteresseerd is in ons e-book. Wanneer je aanvinkt dat je de mails met inspiratie en tips wil ontvangen, gebruiken we je gegevens alleen daarvoor.