Coaching bij stress

Heeft je kind veel last van stress op momenten dat hij of zij moet presteren, of in de aanloop daar naar toe? Bijvoorbeeld bij toetsen, presentaties of optredens voor publiek? En leidt dit tot slechtere resultaten, motivatieverlies of fysieke klachten?

Dan heeft je kind misschien wel last van faalangst. Iedereen heeft wel eens last van stress, maar als je zoveel stress hebt dat het je belemmert in je functioneren, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Een teveel aan stress zorgt ervoor dat je niet op je niveau kunt presteren. Hierdoor wordt de angst dat het een volgende keer weer niet lukt alleen maar groter. En daarmee verklein je de kans op een goed resultaat. Je raakt in een vicieuze cirkel en zie daar maar weer eens uit te komen. Stress kan je flink opbreken en zelfs fysieke klachten tot gevolg hebben.

Het goede nieuws is: faalangst hoeft niet blijvend te zijn. Er is wat aan te doen! Een leven zonder faalangst levert je kind veel op. Leren wordt weer leuk. Hij of zij ervaart meer motivatie, zelfvertrouwen en plezier.

Heeft jouw kind last van faalangst en willen jij en je kind er iets aan doen? Of vermoed je dat er sprake is van faalangst, maar weet je het niet zeker?

Neem dan contact op met Cindy via cindy@venleertrajecten.nl of 06-19534875.

Cindy van de Ven is gecertificeerd faalangsttrainer, geregistreerd bij de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN). Ze gaat te werk volgens de methode ‘Lefgasten’ (www.lefgasten.nl). Deze methode is ontwikkeld door Pia Crul. Pia heeft op basis van theorie en jarenlange praktijkervaring als faalangsttrainer een eigen methode ontwikkeld waarmee ze goede resultaten behaalt.

Voor en tijdens de begeleiding van jouw kind onderhoudt Cindy contact met je om je te informeren en om samen je kind optimaal te ondersteunen.